Koop Je Eigen Grubbehoeve

Het aanbod

Het aanbod staat beschreven in de verkoopfolder (ook te downloaden in PDF-formaat, 7086 kB, hierop is een erratum). De verkoopfolder heeft twee bijlagen, Hoe nu verder / spelregels (ook te downloaden in PDF-formaat, 108 kB) en het inschrijfformulier (ook te downloaden in PDF-formaat, 1351 kB). Op beide bijlagen zijn errata.

Aanvullende informatie is in de FAQ te vinden.
Het aanbod is gebaseerd op de Samenwerkingsovereenkomst tussen Nieuw Amsterdam / Patrimonium en de KJEB. In deze samenwerkingsovereenkomst zijn opgenomen het Protocol Renovatie en Beheer, de beschrijving van Taken en bevoegdheden Nieuw Amsterdam en KJEB inzake renovatie en het Protocol werving en selectie aspirant-kopers.

Op dit ogenblik is voor vrijwel elke woning een koopoptiecontract getekend, waardoor de KJEB definitief partner in de renovatie van Grubbehoeve is.
Men kan zich nog inschrijven voor een woning, maar er moet rekening worden gehouden met wachtlijsten. Wanneer voor een woning een koopcontract gesloten is (in de loop van 2004), kan men zich voor die woning niet meer inschrijven.
Er moet rekening mee worden gehouden dat late inschrijvingen (waarschijnlijk vanaf 1 januari 2004) niet in aanmerking komen voor de speciale projectprijs.

Vragen kunt u stellen aan kjeb@grubbehoeve.nl.Terug naar de hoofdpagina
 Dit is een  Blij met de Bijlmer  met de Bijlmer site